Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, град Варна, Аспарухово • 51 000 EUR • ID 12375634 — holmes.bg - [2]
4 Увеличи

Продава 1-стаен град Варна, АспаруховоID: 12375634

Виж на картата
51 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 35 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • Особености
  • С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Контрол на достъпа / Саниран / Тухла, 12375634
Допълнителна информация:
- ТОП ЦЕНА - ОБЗАВЕДЕН - СРЕДЕН - ЮГ - ГОТОВ ЗА НАНАСЯНЕ - СТАТУТ АПАРТАМЕНТ - ПРАВИЛНИ ФОРМИ -
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. :47658

Консултант Недвижими Имоти : Георги Владков - 087 90 90 400

Имотът Представлява : Дневен тракт с кухненска част в него, място за мека мебел и хранене с излаз на тераса; слънчева спалня с излаз на тераса; баня и тоалет в едно.

Състояние : Имотът се предлага напълно Обзаведен !

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Строителство : Висококачествено Ново Строителство стоманобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно БДС . Монолитна зидария изпълнена с висок клас керамични и глинени тухли на водещи български производители . Висок клас ПВЦ 5-камерна дограма с 65мм профил и 24мм всесезонен стъклопакет . Топлоизолационна система BAUMIT ESP-60mm. Силикат-силиконова фасадна мазилка на фирмата BAUMIT с висока паропропускливост и самопочистващ се ефект.

Сградата : Луксозно завършени общи части на естествен гранит, парапети от ковано желязо, хидравличен асансьор с долно машинно гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Облицовка на фасадата с естествен камък . Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Екстри: Един курс в рамките на града с камион при нужда да преместите Вашите вещи, както и освещаване на Вашият НОВ ДОМ съобразено с Вашата религия !

Забележка :Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем !

НОВ ДОМ 1 : Компанията разполага с : Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Кредитен Отдел - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. Строително-Ремонтен Отдел - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти : Георги Владков - 087 90 90 400
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 17:48 на 18 април, 2024 год. Обявата е посетена 171 пъти
Брокер:
Брокер Георги  Владков Георги Владков

Личен телефон: 0879090400

Още оферти от Георги Владков:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция НОВ ДОМ 1
НОВ ДОМ 1
град Варна, бул. 8-ми Приморски полк 83 ет1/бул. Княз Борис I 60 ет1

Офис телефони: 052 460 496
Телефон: 0879090400

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: